Контакт 


Тел: 078 58 59 50 


E-mail: nutricionist.buzlevski@hotmail.com


Адреса : Ул.Мите Богоевски - Ресен 


Дипл. Нутриционист М-р  Илија Бузлевски 

   Доколку имате некое прашање ве молиме поплнети ги Вашите податоци во полињата и кликнете на ,,Submit“, а нашиот тим  во најкраток можен рок ќе Ви одговори на Вашето прашање. 

Исто така да го посетите нашиот Центар за здрава исхрана Ин-10 (Ул.Мите Богоевски наспроти градскиот стадион) од :

09 - 17 часот (понеделник -петок). / Сабота 09-14 часот