Зачленувањето во нашиот центар за здрава исхрана ИН-10 е доброволно, и тоа се  состои од следниве 3 чекори:

  • Чекор 1: Регистрација. Со вашето  регистрирање ние ги добиваме лични податоци кој што се заштите со закон се со цел да нема нивна злоупотреба потоа ги пишувате Вашите здравствени  проблеми односно анемнеза доколку имате.
  • Чекор 2: Доставување на комплетна крвна слика. Крвната слика не треба да биде постара од еден месец. Крвната слика може да ни ја доставите директно во нашиот Центар или по електронски пат (на e-mail адресата ( nutricionist.buzlevski@hotmail.com ). 
  • Чекор 3: Изработка на индивидуален програм за исхрана. Покрај индивидуалниот  програм или кој и да било друг индивидуален режим на исхрана, Вие добивате професионални нутриционистички совети за се она што Ве интересира во врска со здравата храна, правилните комбинации на исхрана, и сите останати прашања поврзани со исхраната однсно со нутрицонизмот сето тоа  од страна на  Дипломиран Нутриционист М-р. 
  • Вашата програма ќе биде испратена на Вашиот email или Facebook профил. 
    Ова се дел од услугите кои ние ви ги нудиме:


1.Испитување на витамини и минерали во вашиот организам.

2. Совети за здрав начин на исхрана.

3. Програм за исхрана за намалување на телесната тежина.

4. Програм за исхрана за  зголемување на телесната тежина.

5.Програми за исхрана за задржување на моменталната телесна тежина

6 .Програм за исхрана за различни видови на заболувања ( Дијабетес тип 1 и тип 2, кардиоваскуларни заболувања, хипертензија, бубрежни заболувања, респираторни заболувања ) и други заболувања.

7.Програм за исхрана за акни 

8.Пограм за исхрана за Псоријаза 

9.Програм за исхрана за Гихт

10.Програм за исхрана за малигни заболувања 

11.Безглутенски програм за исхрана 

12. Исхрана кај спортисти.

13. Исхрана кај бремени жени и доилки .

14.Исхрана за автоимуни заболувања 

15. Квалитативни листи за исхрана.


     

    Доколку сте заинтересирани да бидете наш член и воедно да ги користите нашите услуги, дали тоа ќе биде програм за исхрана или квалитативна листа или дел од советите што ги нудиме, тогаш контактирајте го нашиот професионален тим и во најбрз можен рок ќе Ви одговориме на Вашето барање ! 


Со почит Нутриционист - Магистер Бузлевски Илија