Online Диети !

     Пополнети ги полињата со Вашите лични и антропометриси податоци и испратете крвна слика односно клиничко биохемиско испитување - лабараторија на следната email адреса (nutricionist.buzlevski@hotmail.com) или на нашата Facebook страна https://www.facebook.com/Nutricionist.net/  и сите оние дополитени прашања што ги имате испратете ги на нашиот Email и откако ќе бидат разгледани ќе Ви биде изработен индивидуална програма за исхрана. 

СИТЕ ВАШИ ПОДАТОЦИ СЕ ЗАШТИТЕНИ СО ЗАКОН И СЕКАКО ГАРАНТИРАМЕ ЗА ВАШАТА ПРИВАТНОСТ ! 
Со почит  Нутриционист M-р Бузлевски Илија 


Here you can enter text or insert images or tables, if necessary.

Here you can enter text or insert images or tables, if necessary.

Here you can enter text or insert images or tables, if necessary.

Here you can enter text or insert images or tables, if necessary.